• darkblurbg

Van wensen en voornemens naar doelen en daden. Het klinkt eenvoudig, maar de realiteit is vaak weerbarstig. Met een brede ervaring en een grote passie voor organisatieontwikkeling ontwikkel ik de aanpak die leidt tot het gewenste resultaat. Dat kan met op maat gemaakte, praktische trainingen zijn, maar ook met coaching, zowel individueel als in teamverband.

Drijvende kracht achter teams+more is Ruud Vriese – ervaren en gedreven trainer, coach en inspirator. Dit is wat hij over zichzelf zegt:

”Mijn hart ligt bij het ontwikkelen van mensen en organisaties. Dat kreeg professioneel vorm bij een internationaal farmaceutisch bedrijf, waar ik vele jaren werkte als trainer en later als trainingsmanager. De basis daarvoor werd gelegd met een gedegen opleiding als trainer en coach. Mijn ervaring bouwde ik verder uit bij een trainingsbureau, dat grote organisaties van Nederland als opdrachtgever had.

Voordat ik startte met teams+more heb ik langere tijd gewerkt bij een consultancy op het terrein van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Dit bracht me in aanraking met de wereld van bouw en techniek, maar ook met gemeentelijke overheden. Al met al heeft het inzichten en ervaringen opgeleverd die ik graag met je deel.

Ook goed om te weten: ik ben gecertificeerd partner van Waardemanagement en werk succesvol met hun testinstrumenten. Die stellen me in staat om het ontwikkelpotentieel van medewerkers, teams en organisaties objectief vast te stellen. Omdat er geen goede of foute uitslagen zijn, kunnen de resultaten zonder probleem gezamenlijk worden besproken. Dat levert niet alleen inspirerende en constructieve sessies op, maar vaak ook de gewenste veranderingen. En daar gaat het om.”